MAZE is een sexshop, bioscoop en erotisch doolhof in één! Bij Maze koop je de spannendste speeltjes en accessoires. Daarnaast kun je in een discrete en relaxte omgeving lekker cruisen en daten met gelijkgestemden.

Het pand bestaat uit twee delen. De begane grond bestaat uit de shop zelf, waar we de geilste toys, accessoires en toebehoren verkopen. Achter de shop bevinden zich de kluisjes, 3 ruime bioscoopzalen waar we gay, hetero, bi, lesbische en travestie films tonen. Tevens vind je hier een douche en toilet waar je gratis gebruik van kan maken evenals een frisdrank -en koffieautomaat.

In ons spannende doolhof zorgen wij voor een aangename sfeer door middel van muziek en effecten. Bij binnenkomst begint het cruisen bij een groot centraal matras. Daaromheen een aantal grotere en kleinere cabines voorzien van tv’s waar de geilste porno gedraaid word! Voor elk wat wils; we draaien verschillende genres zodat iedereen aan zijn trekken komt. In een deel van de cabines bevinden zich gloryholes en een aantal grotere cabines zijn voorzien van matrassen. Ook hebben wij de mogelijkheid om te boeien of lekker te genieten in de sling!

 

LOCATIES

MAZE De spannendste plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn in:

 

DATES

Op hét landelijke platform Maze2day.nl vind je de leukste dates. Plaats een bericht, vind jouw match en meet @Maze. Dit platform is opgesplitst voor zowel Enschede, Groningen als Den Haag.

 

EVENEMENTEN

Ook beleef je de spannendste erotische evenementen bij Maze! Tot in de late uurtjes doen wat je stiekem altijd al wilde doen. Check onze agenda voor alle data.

 

Kinky.Today

Kinky.Today is een nieuw label gerund door een enthousiast en ervaren team binnen de erotische branche. Bij ons vind je een uiteenlopend assortiment met de meest kinky en unieke producten! Daarnaast hebben wij producten binnen de eigen Kinky.Today lijn met zorgvuldig geselecteerde en door ons ontworpen toys en accessoires. Ons producten shop je online en zijn te vinden bij de winkels van MAZE in Enschede, Groningen en Den Haag.

 

Indien er door jou één of meerdere van bovenstaande huisregels wordt overtreden, word je de toegang ontzegd en kan er tevens melding worden gemaakt bij de daarvoor bestemde autoriteiten.

HUISREGELS

Bij het betreden van MAZE ga je akkoord met onderstaande huisregels:

Toegang

Toegang vanaf 18 jaar, bij twijfel mag altijd om jouw legitimatie worden gevraagd. Maze behoudt zich het recht voor om mensen de toegang te weigeren.

Kleding

Binnen MAZE kennen wij geen dresscode, behoudens speciaal daarvoor bestemde evenementen waarbij de dresscode in de aankondiging benoemd word.

Aansprakelijkheid

MAZE vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid jegens haar bezoekers op het gebied van diefstal, verlies, beschadiging van persoonlijke eigendommen dan wel daaruit voortvloeiende schade.
Bij het niet strikt naleven van de huisregels dan wel het opvolgen van de instructies van het personeel is MAZE niet aansprakelijk voor eventueel geleden letsel.

Safe seks

Maze promoot safe seks! Condooms zijn inbegrepen bij entree tot de cinema.
Vrij veilig, of vrij niet! Laat je iedere drie maanden testen. Dit kan ook anoniem en op een tijdstip dat het jou uitkomt via Man tot Man. of maak een afspraak via de site van GGD Groningen of GGD Haaglanden.

Omgangsregels

Word je lastiggevallen of zie je iets dat niet door de beugel kan? Meldt het direct bij één van onze medewerkers. Bij ongewenst gedrag kan jij of de persoon in kwestie de toegang tot MAZE worden ontzegd.

Prostitutie, Roken, Alcohol & Drugs

Prostitutie of hieraan gelieerde zaken zijn ten strengste verboden hierop word streng toegezien en gehandhaafd. Op beide locaties is binnen en in de directe omgeving van MAZE roken niet toegestaan. Tevens is het gebruiken of het verhandelen van alcohol en/of drugs ten strengste verboden. MAZE doet te allen tijde hiervan aangifte bij de daarvoor bestemde instanties en dit is tevens aanleiding tot permanente ontzegging tot MAZE.