Toegang

Toegang vanaf 18 jaar, bij twifel mag altijd om jouw legitimatie worden gevraagd. MAZE behoudt het recht om mensen de toegang te weigeren.

Kleding

Binnen MAZE kennen wij geen dresscode, met uitzondering zijn er speciaal daarvoor bedoelde evenementen. Hierbij wordt de dresscode in de aankondiging (zie MAZE.nl/evenementen) benoemd.

Doe op dagen zonder evenement waar jij je goed bij voelt; kleding aan, in je ondergoed of kleding uit. Leef je fantasie uit.

Graag wel jassen uit en tas af, dit is niet verplicht maar wel bevorderlijk voor de sfeer. Gebruik de daarvoor bestemde lockers.

Omgangsregels

Word je lastiggevallen of zie je iets dat niet door de beugel kan? Meld het direct bij een van onze medewerkers.

Nee betekent nee. Vraag altijd eerst toestemming voordat je iets doet. Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd; je zult worden aangesproken en de toegang tot MAZE kan je ontzegd worden. Heb respect voor elkaar.

Volg altijd de instructies en aanwijzingen van het personeel op. Zo helpen we elkaar en verbeteren we de ervaring bij MAZE voor iedereen.

Aansprakelijkheid

MAZE vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid jegens haar bezoekers op het gebied van diefstal, verlies, beschadiging van persoonlijke eigendommen, dan wel daaruit voortvloeiende schade.

Bij het niet strikt naleven van de huisregels, dan wel het opvolgen van de instructies van het personeel is MAZE niet aansprakelijk voor eventueel geleden letsel.

SAFE SEKS

MAZE promoot safe seks! Condooms zijn inbegrepen bij entree tot de cinema. Het gebruik daarvan is je eigen verantwoordelijkheid.

Vrij veilig, of vrij niet! Laat je regelmatig testen als je seks hebt. Dit kan overal in Nederland, ook anoniem (bijvoorbeeld via Man Tot Man of maak een afspraak via de GGD in jouw regio).

 

Verboden gedrag

MAZE heeft een zero-tolerance beleid wegens Prostitutie, Roken, Alcohol & Drugs. Doe het niet! Zie je iets gebeuren, meldt het direct bij onze medewerkers.

Prostitutie of hieraan gelieerde zaken zijn ten strengste verboden, hierop word streng toegezien en gehandhaafd.

Binnen in MAZE is roken of blowen absoluut niet toegestaan (ook niet in de omgeving rondom het pand).

Tevens is het gebruiken, drinken of verhandelen van alcohol en/of drugs ten strengste verboden.

Bij het breken van de huisregels doet MAZE ten allen tijde aangifte van het verboden gedrag bij de daarvoor bestemde instanties, evenals een permanente ontzegging tot MAZE voor de delinquent.

 

Voor een ieder die gedrag ziet dat niet door de beugel kan, de huisregels breekt of soortgelijke geldt een meldplicht. Praat direct met het personeel. Zo houden we het samen veilig en leuk.