About

ABOUT MAZE Groningen

Maze is een shop, bioscoop en erotisch doolhof in één! Bij Maze kun je in een discrete omgeving en in relaxte sfeer lekker cruisen en daten met gelijkgestemden.

Het pand bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit de shop zelf, waar we de geilste toys, accesoires en toebehoren verkopen. Achter de shop bevinden zich de kluisjes, 3 ruime bioscoopzalen waar we gay, hetero, bi, lesbische en travestie films tonen. Tevens vind je hier een douche en toilet waar je gratis gebruik van kan maken evenals een frisdrank -en koffie automaat.

In ons spannende doolhof zorgen wij voor een aangename sfeer door middel van muziek en effecten. Bij binnenkomst begint het cruisen bij een groot centraal matras. Daaromheen een aantal grotere en kleinere cabines voorzien van tv’s waar de geilste porno gedraaid word! Voor elk wat wils; we draaien verschillende genre’s zodat iedereen aan zijn trekken komt. In een deel van de cabine’s bevinden zich gloryholes en een aantal grotere cabines zijn voorzien van matrassen. Ook hebben wij de mogelijkheid om te boeien of lekker te genieten in de sling!

Faciliteiten

Locatie:
MAZE De spannendste plek in Groningen en Den Haag, waar jij helemaal jezelf kunt zijn, bevindt zich aan het Gedempte Zuiderdiep 130, of aan de Herengracht 50a en heet Maze!

Dates:
Op hét nieuwe landelijke platform Maze2day.nl vind je de leukste dates. Plaats een bericht, vind jouw match en meet @ Maze. Dit platform is opgesplits voor zowel Groningen als Den Haag

Evenementen:
Ook beleef je de spannendste erotische evenementen bij Maze! Tot in de late uurtjes doen wat je stiekem altijd al wilde doen. Check onze agenda voor alle data (evt push berichten?)

 

HUISREGELS

Bij het betreden van MAZE ga je akkoord met onderstaande huisregels:

1.Indien er door jou één of meerdere van bovenstaande huisregels wordt overtreden, word je de toegang ontzegd en kan er tevens melding worden gemaakt bij de daarvoor bestemde autoriteiten

2. Toegang:
Toegang vanaf 18 jaar, bij twijfel mag altijd om jouw legitimatie worden gevraagd. Maze behoudt zich het recht voor om mensen de toegang te weigeren.

3.Kleding:
Binnen MAZE kennen wij geen dresscode, behoudens speciaal daarvoor bestemde evenementen waarbij de dresscode in de aankondiging benoemd word.

4.Aansprakelijkheid:
MAZE vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid jegens haar bezoekers op het gebied van diefstal, verlies, beschadiging van persoonlijke eigendommen dan wel daaruit voortvloeiende schade.
Bij het niet strikt naleven van de huisregels dan wel het opvolgen van de instructies van het personeel is MAZE niet aansprakelijk voor eventueel geleden letsel.

5.Safe sex:
Maze promoot safe seks! Condooms zijn inbegrepen bij entree tot de cinema.
Vrij veilig, of vrij niet! Laat je iedere drie maanden testen. Dit kan ook anoniem en op een tijdstip dat het jou uitkomt via www.mantotman.nl of maak een afspraak via de site van GGD Groningen: https://ggd.groningen.nl/seksualiteit/ of GGD Haaglanden: https://www.seksuelegezondheidhaaglanden.nl

6.Omgangsregels:
Word je lastiggevallen of zie je iets dat niet door de beugel kan? Meldt het direct bij één van onze medewerkers. Bij ongewenst gedrag kan jij of de persoon in kwestie de toegang tot MAZE worden ontzegd.

7.Prostitutie, Roken, Alcohol & Drugs:
Prostitutie of hieraan gelieerde zaken zijn ten strengste verboden hierop word streng toegezien en gehandhaafd. Op beide locaties is binnen en in de directe omgeving van MAZE roken niet toegestaan. Tevens is het gebruiken of het verhandelen van alcohol en/of drugs ten strengste verboden. MAZE doet te allen tijde hiervan aangifte bij de daarvoor bestemde instanties en dit is tevens aanleiding tot permanente ontzegging tot MAZE